Follow us

Despre Bullet Liner

Bullet Liner este un produs al Accella PolyurethaneSystems, cel mai mare producător de poliuretani din lume. Accella este o divizie a Carlisle Companies (NYSE:CSLA companie global, diversificată care proiectează, produce şi comercializează o gamă largă de produse care servesc  domeniului construcţiilor industrial.

Accella Polyurethane Systems este lider în poliuree, elastomeri, tehnologie poliuretanică şi formule inovatoare, Bullet Liner fiind produsul suprem ca soluţie de acoperire a oricăror suprafeţe!

Când vine vorba de experienţă privind formulele de poliuretan, nu veţi găsi un partener mai calificat. Experţii Accella sunt printre vârfurile de lance în industria poliuretanului.

Cu șapte locații și facilități din America de Nord în Europa și China, Accella avansează și îmbunătățește constant tehnologia şi dezvoltarea produselor și serviciul pentru clienți, Bullet Liner fiind imbatabil!

 

Produsul nostru premium, Bullet Liner, oferă cel mai ridicat nivel de rezistență la zgârieturi, scufundare și perforare pentru pardoseli, acoperişuri, structuri metalice diverse, pereţi, containere, cisterne, platforme auto, hayonuri,  pentru jante și alte aplicații. Acest strat spray-on formează un finisaj etanș care este impermeabil pentru orice tip de utilizare extremă, ceea ce îl face ideal și pentru ATV-uri și alte vehicule off-road, vehicule utilitare, remorci, bărci, vehicule de agrement, platforme marine și multe altele. Când vă alăturați Bullet Liner, clienții dvs. vor beneficia de un strat izolator cu o PROTECȚIE  DE ÎNALT CALIBRU.

 

Această PROTECȚIE PERFORMANTĂ, sub forma unui sistem de etanșare impenetrabil, a devenit standardul de aur al industriei de straturilor spray-on de protecţie.